Szanowni Goście
Zapraszam Państwa do zapoznania się ze stroną naszej restauracji, w której znajdziecie kwintesencję włoskiego smaku. Wszystkie nasze dania zostały stworzone według prawdziwie włoskiej receptury i przy użyciu oryginalnych, regionalnych składników.
Wierzymy, że przygotowane potrawy przypadną Państwu do gustu i zachęcą do kolejnej wizyty w Tutti Santi.
Mistrzowskie ciasto
Kiedy spróbujesz ciasta wg. oryginalnej, włoskiej receptury Valerio Valle wiesz już, że inne nie mogą mu dorównać. Jest delikatne, cienkie i lekko chrupiące. Takie, że chcesz z apetytem jeść pizzę, aż po brzegi. Gdzie tkwi jego sekret? Do ciasta używamy tylko najwyższej jakości włoskiej mąki „5 Stagioni”. Tworzy się ją ze specjalnie wyselekcjonowanej pszenicy we włoskich młynach, prowadzonych od 200 lat przez jedną rodzinę.
Technologia oparta na latach doświadczeń sprawiła, że jest to najlepsza na świecie mąka do wypieku pizzy. Odpowiedni proces dojrzewania ciasta sprawia, że pizza jest nie tylko pyszna, ale również lekkostrawna.
Proszę czekać